Još jednom dokazao da je najveće otkriće Granda

Još jednom dokazao da je najveće otkriće Granda

"Gile,Gile,Gile...",odjekivalo je i večeras u studio Pink Tv-a. Kao i svaki prethodni put,među svim navijačima ime Amara Jašarspahića Gileta daleko se isticalo. Vjerni Kakanjci ni u ovoj polufinalnoj noći nisu iznevjerili svog heroja. Podržavajući Gileta pomogli su mu u izvođenju prve pjesme "Kralj meraka" od Saše Matića. Amar je ponosno,kao i svaki put do sada izašao na scenu i zadivio sve prisutne, kako publiku tako i svoje kolege takmičare.

 U interpretaciji svima dobro poznate pjesme "Danka",Gile je samo dodatno oduševio publiku i gledaoce, te zadržao status "najvećeg otkrića Granda ikada."Ako se vratimo malo u prošlost,na sami početak ove velike parade,na Giletov prvi nastup pred Grandovim kamerama, sjetit ćemo se da je produkcija Amaru pustila pjesmu "Danka", i naravno,s velikim oduševljenjem kao i večeras,Amar je od sveg srca iznio pjesmu na način koji samo on poznaje,koji ostavlja bez riječi sve,one koji ga slušaju i gledaju. I naravno,svima nama dobro poznate riječi Saše Popovića : "...i dalje ide,dalje ide,dalje ide kandidat pod rednim brojem 10,Amar Gile..."
Amaru želimo puno sreće u top 12 i naravno cijela Bosna će ostati uz njega do samog kraja. Čestitke još jednom i puno sreće u daljem takmičenju.
Uskoro ćemo imati i fotografije sa posljednje emisije.
izvor kakanj-x.com

0 komentari

 
© 2011 Anird Novosti | 2012 Templates
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top