Teta Hana s Youtube: Žena koja živi od 70 KM mjesečno u nevjerovatnim uslovima! (FOTO/VIDEO)

Teta Hana je nasmijala cijelu naciju, stoga nacijo pokaži humanost i pomozi istinskoj zvijezdi surove današnjice videom na You Tubu !


ako je postavljen na youtube servis prije samo dva dana, video zapis je već zabilježio preko 34.000 pregleda, 245 „lajka" i svega osam korisnika kojima se ovaj video nije svidio.
Iako prehlađena, teta Hana je svojim pjevanjem nasmijala cijelu BiH a za očekivati je da već sutra ovaj video zapis postane i regionalno popularan i rasprostranjen društvenim mrežama.
Redakcija web portala Tuzlanski.ba je uz pomoć svojih čitatelja, otkrila pravi identitet „Hane s Youtube" i danas u toku dana posjetili smo je u njenoj kući u naselju Ridžali u Zavidovićima.
Teta Hana se zapravo zove Almasa Spahić. Rođena je 29.03.1959.godine, nastanjena je u Ridžalima u Zavidovićima. Živi u ruševnoj kući i od socijalne pomoći koja iznosi svega 70 KM mjesečno. Kako i sama kaže, zaboraviljena je od svih i već odavno prepuštena je samoj sebi. Gospođa Almasa ima i kćerku koja je bila udata u Gradačcu, te unuka Dževada, koji je nakon smrti oca, smješten u dječije "Selo mira" u Turiji, blizu Tuzle. Kako su nam rekle prve komšije, Hana je dobila i obećanje iz Općine oko riješenja stambenog pitanja ali sve je ostalo na obećanjima.



MOLIMO SVE LJUDE KOJI NISU U MOGUCNOSTI DA POMOGNU I KOJI JESU DA PODJELE SA PRIJATELJIMA NA FACEBOOKU OVAJ CLANAK NEKA STO VISE LJUDI PROCITA OVO DA BI SE HANI STO PRIJE POMOGLO!!! HVALA SVIMA OD SRCA!!!



HVALA SVIMA KOJI SU PODJELILI OVO NA FACEBOOKU !!!!

0 komentari

 
© 2011 Anird Novosti | 2012 Templates
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top