Amar Jašarspahic Gile - VELIKI KONCERT!!!



Imajući u vidu da je finale Zvezda Granda 22. 6. 2013. godine, došli smo na ideju da pružimo regionalnu podršku Amaru Jašarspahiću Giletu tako što ćemo 16. 6. 2013. godine u saradnji sa Grand Produkcijom organizovati njegov koncert u Mostaru na stadionu u Sjevernom logoru (stadion uz klub „Art“) gdje očekujemo veliki broj gostiju kako iz Bosne i Hercegovine, tako i šire.

Amar Jašarspahić Gile mladi je momak rodom iz Kaknja koji je uzeo učešće u velikom balkanskom projektu Zvezde Granda i jedni je iz Bosne i Hercegovine koji je svojim odličnim glasovnim sposobnostima uspio da dođe do samog finala spomenutog projekta, i na osnovu komentara žirija koji ocjenjuje sve takmičare, Amar se smatra najvećim otkrićem ovoga projekta ikada.

Amar je postao velika zvijezda na Balkanu i gdje god se pojavi napuni klub do zadnjeg mjesta.

Na njegovom zadnjem nastupu u klubu Art nekoliko stotina gostiju ostalo je ispred kluba jer nismo bili u mogućnosti da ih sve pustimo unutra odjednom.

Obećali smo Vam novo druženje s Giletom, i došlo je vrijeme da obećano ispunimo!

Pratite nas na 
FB Club.Art.Mostar kako biste na vrijeme saznali detalje u vezi sa organizacijom koncerta. 

NAGRADA: Kliknite jednom na rek lame sa des ne strane i osvojite posebno mjesto i 2 karte za giletov veliki koncert! Pravila: Kli knete na re klamu sa desne strane i tako mi dobijamo vasu IP adresu pobjednik ce biti izvucen 25.05.2013 SRETNO!



0 komentari

 
© 2011 Anird Novosti | 2012 Templates
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top