Ceca uzela Romima 100 000 eura!

Svetlana Ceca Ražnatović, koja posljednjih dana vrijedno radi u studiju na novim pjesmama, stiže i da odradi nastupe, pa je tako u ponedjeljak, kako „Alo!“ saznaje, navodno pjevala na jednom romskom vjenčanju, sa kog je izašla bogatija za oko 100.000 eura.


Kako je otkrio izvor blizak folk zvijezdi, ona je ovaj nastup nedavno ugovorila i fiksna cijena njenog dolaska na romsku svadbu koja je održana u Rimu bila je 50.000 eura.

Poznato je da Ceca rijetko pjeva na svadbama, osim ako nije riječ o njoj bliskom ljudima, pa ona izvede neku pjesmu. Ali u ponedjeljak je pjevala na jednoj romskoj svadbi u Rimu. Ona je nedavno ugovorila taj nastup, a odmah su joj fiksno dali 50.000 eura, kako je ona zahtijevala, da bi se uopšte pojavila. Međutim, poznato je da je na velikim romskim slavljima i bakšiš veliki, pa je otprilike zaradila još 50.000 eura na taj način i sa veselja izašla sa oko 100.000 eura - počinje priču izvor blizak pjevačici i dodaje da je Ražnatovićeva na svadbi imala odličan tretman.

- Kada je stigla u Rim, bilo joj je sve obezbijeđeno - i smještaj i luksuzna vozila i obezbjeđenje. Ceca je tamo imala tretman koji imaju zvijezde. Domaćini su se pobrinuli da bude u potpunosti zadovoljna, ali i ona je dobro odradila posao. Iako je dobro zaradila, Ceca ipak nije željela da se zna da je pjevala na toj svadbi, te je od ljudi koju su je angažovali zahtijevala diskreciju. Međutim, mnogi su je slikali tokom nastupa, tako da nije isključeno da se te fotografije uskoro pojave na internetu - rekao je izvor blizak folk divi.

O tome kako se osjeća poslije svog nastupa, kako je zadovoljna tretmanom i zaradom, ali i zbog čega je odlučila da baš na ovom veselju nastupi, pokušali smo da saznamo od Ražnatovićeve, koja se do zaključenja broja nije javljala na telefon niti odgovarala na poruke.

senzacija,ba

0 komentari

 
© 2011 Anird Novosti | 2012 Templates
Designed by Blog Thiết Kế
Back to top